GRESTEL

Melkman en Zoon BV - Grestel

Grestel vervaardigt servies, serveert accessoires en ovenschalen gemaakt met de beste natuurlijke hulpbronnen uit Portugal, en gebruikt de oorspronkelijke formule van hoog gebakken aardewerk. Geavanceerde technologie ontmoet bekwame vakmensen om onze klanten over de hele wereld fijne, duurzame en trendy oven tot tafel te leveren met bijpassende serviezen.

Hun zoektocht naar een efficiënte, moderne, innovatieve en winstgevende organisatie doet geen afbreuk aan de betrokkenheid bij sociale en ecologische verantwoordelijkheid, terwijl ze goede praktijken die bijdragen aan de bescherming van het milieu en de mensen die betrokken zijn bij de activiteiten, serieus bevorderen.

Eeuwen van de Portugese keramische traditie dienen als inspiratie voor Grestel, terwijl de fijnste minerale bronnen in Portugal worden samengevoegd om fijn aardewerk serviesgoed, ovenschotel en keukengerei te vervaardigen met een uitzonderlijk ontwerp, weerstand en kwaliteit.

Grestel Stoneware Collection komt naar voren als het resultaat van hun eigen creatie van steengoed-artefacten die een compleet assortiment tafelblad- en oven-tot-tafelaccessoires bieden, ideaal voor dagelijks gebruik en perfect voor het ontvangen van gasten bij u thuis.